Urine therapie interviews

Hier vind je een aantal leuke en interessante urine therapie interviews met Coen van der Kroon:

The Golden fountain written by Coen Van Der Kroon

URINE THERAPY: HAVE YOU TRIED THE CURE???? Coen van der Kroon inspires a Golden Fountain song

Meer over boeken over urine therapie door Coen van der Kroon: klik hier

Wat is urine therapie?

Het gebruik van urine als geneesmiddel is een remedie die vroeger in bijna iedere cultuur bekend was. In de laatste eeuwen verdween urinetherapie een beetje uit het gezichtsveld. Toch werd het door veel mensen nog toegepast, maar men sprak er vaak niet zo openlijk over sprak. De laatste tijd komt daar verandering in. De interesse voor urinetherapie, een aloude natuurgeneeswijze, is de laatste jaren wereldwijd enorm toegenomen. Er is dus sprake van een ware opleving van deze volksgeneesmethode en niet zonder reden: keer op keer toont urine zich een wonderbaarlijk effectief middel bij tal van aandoeningen.

Iets wat daarbij bovendien opvalt, is de veelzijdigheid van de toepassingsmogelijkheden. Er zijn mensen die voornamelijk met de inwendige en uitwendige toepassing van ‘urine puur’ werken: Inwendig gebruik kan variëren van een glaasje ochtendurine tot een urineklysma, van een paar druppels urine onder de tong tot vasten op urine en water, en van een homeopathische urine-potentie tot een injectie met gefilterde urine. Uitwendig gebruik kan uiteenlopen van een lichaamsmassage met oude urine tot pakkingen uit urine en klei en van het gebruik van urine tegen haaruitval tot het gebruik van urine bij snij-, schaaf- en brandwonden. Bijvoorbeeld dit uitwendige gebruik van urine bij wondjes is door iedereen makkelijk uit te proberen, ook als het drinken van urine nog ver weg staat.

Lees hier meer over deze ‘opmerkelijke therapie”.