Ayurveda consulten vanaf mid februari 2023

Ayurveda Academy The Netherlands opent haar deuren voor cliënten in onze Academy Ayurveda Kliniek in Laren voor een periode van 6 weken. Dr. Shailesh Muli zal consulten houden en eventuele vervolgbehandelingen zijn mogelijk zowel bij andere Ayurveda artsen als practitioners.

Dit is een unieke kans om een ayurvedisch consult en behandeling te krijgen en jouw balans te herstellen. Denk er wel aan dat het hier gaat om feitelijk twee consulten: een voor de start van je behandeling, en een – ongeveer twee weken later – als vervolgconsult.

Ga direct naar meer informatie en aanmelding

Bezoek onze Academy Ayurveda Kliniek olv een expert Ayurveda arts

Onze jaarlijkse Academy Ayurveda Kliniek wordt georganiseerd om onze studenten te begeleiden in hun laatste jaar voordat ze een Ayurveda Practitioner worden. Zij zullen – al lerend – meekijken en onder strikte supervisie assisteren bij de consulten en behandelingen die door een expert ayurvedische arts wordt gegeven en – qua behandelingen – uitgevoerd.

Dat is ook een belangrijke reden waarom er altijd sprake is van de hierboven genoemde twee consulten (en mogelijk ook behandelingen).

Wat is een ayurvedisch consult?

Een ayurvedisch consult is een grondige analyse van alle aspecten van jouw gezondheid en klachten, zowel fysiek als mentaal. Ook de beoordeling van jouw constitutie (prakriti) en jouw onbalans (vikruti) maakt deel uit van het consult. Na de beoordeling wordt een behandelplan besproken. Het behandelplan bestaat gewoonlijk uit adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, dagelijkse routines en kruidengeneeskunde. Daar kunnen ook bepaalde behandelingen aan toegevoegd worden.

Na drie weken vindt er een vervolgconsult plaats om jouw vorderingen te bespreken, en het behandelplan eventueel aan te passen. Je mel

Kunnen wij helpen jouw problemen te behandelen?

Indien jij verbetering wilt bij de volgende klachten, dan zijn deze twee ayurvedische consulten wellicht wat voor jou:

  • Post-COVID (Long Covid) klachten
  • Bot- en gewrichtsklachten
  • Allergieën
  • Huidziekten
  • Slapeloosheid
  • Spijsverteringsklachten

Meer informatie en aanmelding

Consult door expert Ayurveda arts Dr. Shailesh Muli