Ayurveda & yoga therapie – training (engelstalig)

Ayurvedic Healing & Yoga Therapy – online Engelstalige training

50 Hours | 7 Days – November 2023

Wil jij een engelstalig ayurveda yoga therapie training volgen? Leer in een speciale online training hoe je de basisprincipes van Ayurveda kunt toepassen in Yoga Therapie, met Coen van der Kroon en Liese van Dam!

In deze ervaringsgerichte online module leer je over de drie dosha’s (Vata, Pitta en Kapha), Agni, Samkhya filosofie. Je krijgt praktische informatie over hoe deze principes kunnen worden toegepast op asana, pranayama en voeding. Je leert ook over de klassieke terminologie van ayurveda en yoga anatomie en fysiologie, en hoe deze terminologie betrekking heeft op lichaam, geest en ziel.

Deze ayurveda yoga therapie training wordt aangeboden door The Yoga Therapy Institute.

Meer informatie en aanmelding: