Open dag om ons beter te leren kennen

Open Dag – de eerstvolgende op 29 April a.s. (10:30-13:00)

Let op: Delight Academy is nu Ayurveda Academy The Netherlands

Delight Academy organiseert regelmatig open dagen en in verschillende vormen. Deze bijeenkomsten zijn er om meer te weten te komen over de Ayurveda Practitioner Studies opleiding en om de docenten van de academy te ontmoeten. Je krijgt een dynaisch overzicht van het curriculum door de Program Directors Martine van Beusekom en Coen van der Kroon. En er zijn bijdragen van een docent en van een hudige student. Leuke bijeenkomsten en je bent van harte welkom!

Open dag bij Delight Academuy Ayurveda

Ayurveda Practitioner Studie – Open Dag

Prijs: gratis

Tijd: 10:30 – 13:00

We organiseren een Academy Open Dag voor alle studenten die hun Ayurveda beoefening willen verdiepen en erover denken om deel te nemen aan de 4-jarige Ayurveda Practitioner Studies (Bachelor niveau/HBO-niveau, geaccrediteerd door SNRO).

Maak kennis met docenten en studenten van de APS en stel je vragen over het studieprogramma. Delight Academy Ayurveda biedt authentieke en diepgaande opleidingen in de wetenschap van Ayurveda. Van (Ayurvedische) Voedingsleer en Yoga cursussen tot een 4-jarig studieprogramma om Ayurveda Practitioner te worden. Delight Academy is een van de weinige scholen die een vierjarig 200 EC geaccrediteerd studieprogramma op Bachelor niveau aanbiedt, wat een noodzakelijke vereiste is om een gelicenseerd Ayurveda Practitioner te worden.

Sinds september 2017 draait de opleiding onder de naam Delight Academy onder leiding van Martine van Beusekom en Coen van der Kroon, en hebben we sindsdien leerprogramma’s ontwikkeld – en we blijven dat doen – als antwoord op de huidige wereldsituatie. Delight Academy biedt unieke opleidingsprogramma’s die zich organisch ontvouwen in een verscheidenheid van onderwerpen, gebaseerd op de oude Ayurveda tradities.

We hopen dat deze programma’s de wereld ten goede zullen komen, zowel nu als voor de komende generaties. Onze Delight Academy Ayurveda faculty bestaat uit toegewijde docenten met ruime ervaring in het delen van de prachtige kennis en wijsheid van Ayurveda.

We vragen je om je te registreren via de link “Reserveren” hieronder, zodat we een idee hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Ayurveda Academy The Netherlands