Wil jij een Ayurveda consult in onze Student Clinic?

Vanaf 7 februari 2022

Delight Academy opent haar deuren voor cliënten in onze Ayurveda Practitioner Student Clinic in Laren. Daar zal Vd. Shailesh Muli consulten houden. Ook zijn er dan vervolgbehandelingen mogelijk bij Dr. Sayali Kendarkar. Dit is dus een unieke kans om een Ayurvedisch consult en behandeling te krijgen en jouw balans te herstellen.

Bezoek onze Studenten Kliniek olv expert Ayurveda artsen

Onze tijdelijke Studenten Kliniek wordt gehouden om onze studenten te begeleiden in hun laatste jaar. Zij zullen meekijken en assisteren bij de consulten en behandelingen die door expert Ayurvedische artsen worden gegeven en gedaan.

Wat is een Ayurvedisch Consult?

Een Ayurveda consult is een grondige analyse van alle aspecten ( fysiek en mentaal) van jouw gezondheid en klachten. De beoordeling van jouw constitutie (prakriti) en jouw onbalans (vikruti) maakt vervolgens ook deel uit van het consult. Na de beoordeling wordt een behandelplan besproken. Dat behandelplan kan bestaan uit adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, dagelijkse routines en kruidengeneeskunde.

Alle cliënten dienen tijdens dit eerste consult te overwegen en te beslissen of zij doorverwezen kunnen en willen worden voor een Ayurvedische behandeling bij Kaldenbroeck in Lottum (Limburg). Na drie weken vindt er een vervolgconsult plaats om jouw vorderingen te bespreken.

Kunnen wij helpen uw problemen te behandelen?

Wij richten ons vooral op (en geven voorrang aan) consulten rond de volgende klachten:

  • Botten en Gewrichten
  • Allergieën
  • Huidziekten
  • Slapeloosheid

Meer infomatie en aanmelding